torsdag 11 mars 2010

fodelsedag

Idag har jag atit upp nastan ett helt ballerinapaket, herreguuuud. Och jattemycket glass. Och vi ater jamt sa mycket godis...
Idag ar jag och jossan lediga, vi akte till Plaza Mayor, varsta konstiga stallet med massa resturanger och sant och lite affarer men nastan inget folk. Vi at kebabrulle och jattemycket jattegod glass fran en glassbar. Vi var pa ikea ocksa for det ligger dar och vi kopte daim och ballerina (som ar typ slut) och planerade infor varat gemensamma kalas pa tisdag. Pa tisdag ska jag vara ledig pa formiddagen och jossan pa eftermiddagen, jag ska lana malins bil och aka till ikea och mataffar och handla, det kan ga hur som helst, och jossan ska stada och gora i ordning allt fint till varat kalas. Hon vill garna duka och gora fint men det ar lite svart i eden nar det springer runt typ 10 busiga hundar dar hela tiden.
Sandy har blivit en riktig javla gnallspik, han ar alltid i vagen sa det ar inte konstigt om man rakar trampa pa honom. Det ar tur att han inte kan bitas hart, nar han bits ar det bara som att han haller en i munnen och det gor han ju bara om man typ gor honom illa. Idag borjade han skrika nar jag stod bredvid honom och bet mig i foten, jag fattade inte att jag ens hade gatt pa honom for jag kande inte att jag gjorde det och jag tror att han bara var en tjurig gubbe som han kan vara ibland. Typ ibland nar nan lyfter upp honom kan han borja skrika, man fattar liksom inte varfor, men han har val kanske ont anstans, han ar ju trots allt ganska sa gammal.
Min lilla Lulu blev kastrerad igar, jag fattar faktiskt verkligen inte hur de kan gora det pa henne nar hon ar sa liten. Nar de kom tillbaka med henne och la in henne i min husvagn bara skakade hon och gnallde, sa jag virade in henne i en jattestor filt och la henne i var tredje sang som ocksa ar min garderob typ. Inatt spydde hon och det ar saaa synd om henne, hon ar helt bort och bara ligger, orkar knappt vifta pa svansen. Henne vill jag saaa garna ta med mig hem, speciellt nar hon vacker mig en timma for tidigt pa morgonen och pussas i hela ansiktet och sen lagger sig pa min hals. :D
Malin stadade varan husvagn for nan dag sen, jatteskont, nu ar den ganska ren och organiserad, det tog en timma sa hon och det var sakert mest mina grejer som behovde stadas undan.
Nu ska jag och jossan gora nagot kul, typ bowla! Hejda.